Presentatie

Onderstaand ziet u onze presentatie bestaande uit een map met de meest gangbare band kleuren en informatie. Daarnaast ziet u onze prachtige bundel waar al onze afwerkingen aan te zien zijn. Hiermee geeft u de klant het juiste gevoel bij het karpet, iets waar een klant in deze tijd zeker naar opzoek is. Deze presentatie bied enorme ondersteuning bij uw verkoop.

Wilt u ook de klant het juiste gevoel mee geven? Neem direct contact met ons op via info@carpetline.nl of telefonisch: 038 3858295

Afwerkingen

Wij maken van tapijt een bijzonder karpet geheel naar uw wensen. Door het gebruik van diverse banden en materialen krijgt het product een geheel eigen inzicht. Elk karpet is een uniek exemplaar.

Onderstaand ziet u een aantal foto’s van onze afwerkingen. Heeft u nu andere wensen? Dit vinden wij erg leuk! Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om van uw wensen werkelijkheid te maken.

 

Volumekarpet

Een volume karpet heeft een rijk uitgevoerde, warme uitstraling. De randen van het karpet worden omgevouwen en wij voorzien dit van een vilten anti slip onderlaag. Een heerlijk dik karpet wat rust en eenheid uitstraalt.

(Indien u bewaren heeft tegen anti slip is dit uiteraard op aanvraag ook zonder anti slip verkrijgbaar)

 

Leren rand afwerking

Wilt u uw karpet een luxe exclusieve uitstraling geven? Daarvoor hebben wij de leren rand afwerking. Wij verwerken dit met 100% leer en de stiknaden zijn onzichtbaar.

De randafwerking wordt uitgevoerd met een vilten anti slip onderlaag. Zo wordt uw karpet met leren rand een decoratieve toevoeging aan uw interieur.

 

Kunstleren rand afwerking

Wilt u graag een karpet met een kunstleren rand? Dat kan natuurlijk!

Bij deze verwerking zijn ook de lengte stiknaden onzichtbaar. Kies de randkleur die u het mooiste vindt passen bij uw karpet. Zo krijgt uw interieur een mooie finishing touch!

Extra optie: vilten anti slip onderlaag.

Door een vilten anti slip onderlaag toe te dienen krijgt het karpet meer houvast en blijft deze op de juiste plaats liggen.

 

Suede rand afwerking

Een karpet afgewerkt met suede geeft een warme en luxe uitstraling. De lengte stiknaden zijn ook hierbij onzichtbaar verwerkt.

Stem de kleur van het suede af bij uw karpet en interieur en u geniet straks enorm!

Extra optie: vilten anti slip onderlaag.

Door een vilten anti slip onderlaag toe te dienen krijgt het karpet meer houvast en blijft deze op de juiste plaats liggen.

 

Katoen afwerking 5 cm

Wilt u een karpet met een natuurlijke uitstraling? Dat kan door het karpet met een katoenen band te omranden. Maar details kunnen een heel andere sfeer aan uw karpet geven. Om zo dicht mogelijk bij uw gewenste sfeer te blijven kunnen wij dit met meerdere banden afwerken. Dit kan met katoen, suede en (kunst)leer maar zelfs met uw eigen band of stof kunnen wij uw karpet omranden.

Extra optie: vilten anti slip onderlaag.

Door een vilten anti slip onderlaag toe te dienen krijgt het karpet meer houvast en blijft deze op de juiste plaats liggen.

 

Blindzoom

Een blindzoom afwerking is erg stijlvol en heeft een luxe uitstraling. Doordat de afwerking nauwelijks zichtbaar is (0,5/1 cm) en u bij de gehele afwerking het stiksel niet ziet is dit een erg mooie afwerking voor een strak en luxe resultaat

Deze afwerking kunnen wij met verschillend band verwerken. U heeft de keuze uit katoen, suede, kunstleer en leer.

Wilt u de blindzoom afwerking graag iets breder? Geen enkel probleem. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden.

Extra optie: vilten anti slip onderlaag.

Een blindzoom afwerking met onderlaag noemen wij ‘blind op volume’. Door een vilten anti slip onderlaag toe te dienen krijgt het karpet meer houvast en blijft deze op de juiste plaats liggen.

 

Biaisband

Een biaisband (b.a. band) is een dun katoenen bandje met 0,5 cm zicht die om het karpet wordt gezet. Hierbij is het stiksel wel zichtbaar. Dit is een nette smalle afwerking.

Extra optie: vilten anti slip onderlaag. Door een vilten anti slip laag toe te dienen krijgt het karpet meer houvast en blijft deze op de juiste plaats liggen.

 

Festonneren

Bij festonneren wordt er met synthetische garens een stevige steek aangebracht langs de gehele omtrek van het tapijt. Een tijdloze maar moderne afwerking. Dit kunnen wij kleurend aan het karpet zetten of in de door uw gewenste kleur!

Extra optie: vilten anti slip onderlaag.

Door een vilten anti slip laag toe te dienen krijgt het karpet meer houvast en blijft deze op de juiste plaats liggen.