Alles is mogelijk...
welke maat en
vorm karpet dan ook

Carpet Line. Leidraad voor uw succes.

Neem contact op

Vertrouwen verdienen is aandacht schenken. Aan uw vraag en die van uw klanten. Maar óók aan nieuwe afwerktechnieken, producten en presentatiemogelijkheden. Dit inspireert ons tot het leveren van vakprestaties die verwachtingen overtreffen. Al twintig jaar zijn wij een van de grootste maatwerkspecialisten in karpetafwerking en productpresentaties. Geen uitdaging is ons te groot. Onze ervaren vakexperts zijn nieuwsgierig en creatief, onze levering snel en aantrekkelijk geprijsd. Zo zorgen wij ervoor dat u de belofte aan uw klant kunt waarmaken. En daar draait het om. De zekerheid dat u van ons op aan kunt. Altijd.

Specialisten in maatwerk

Groothandel, detaillist of architect. Wat uw rol ook is, u kiest voor zekerheid. Een oplossing die werkt. Ook bij een ongewone vorm of maat van het karpet. Of een productpresentatie waarmee u uw producten van hun beste kant laat zien. Ons team van maatwerkspecialisten denken met u mee. Samen met u vinden we een oplossing die perfect aansluit op de vraag.

“Carpet Line zorgt dat u de belofte aan uw klant kunt waarmaken.

Al 20 jaar zijn wij een van de grootste maatwerkspecialisten in karpetafwerking.”

Onze investering, uw rendement

Wie a zegt, moet ook b zeggen. Als maatwerkspecialist investeren wij voortdurend in onze mensen én in techniek. Onze vakmensen leveren zorgvuldig handwerk en ambachtelijk denkwerk. Dat is en blijft onmisbaar. De techniek maakt nóg meer mogelijk. Zo staat in ons atelier een van de grootste luchttafels van dit continent en werken we met de modernste snijmachines. Uw voordeel? Een snelle en foutloze levering, waarbij u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen.

Twee generaties CarpetLine. Wout en Thijmen Timmerman

Eigen weverij

In onze eigen weverij weven we unieke afwerkbanden voor binnen- en buitenkarpetten. In diverse motieven, kwaliteiten, kleuren en breedtes.

Dienstverleningscentrum Genemuiden

Ook ons bedrijf heeft een maatschappelijke opgave. Daarom faciliteren wij stage- en werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Genemuiden.

Leidraad voor uw succes

Carpet Line. Leidraad voor uw succes. Waarom het woord ‘leidraad’? Dit woord is afkomstig uit de Griekse mythologie. De Atheense held Theseus kwam eens in een doolhof terecht. Ariadne, de godin van de passie, die verliefd op Theseus was, hielp hem met een draad. Die bond hij om zijn middel zodat hij de uitgang kon vinden. De draad ‘leidde’ hem.

Logo Carpet Line

Elke vorm en maat
karpet is mogelijk

Logo Carpet Line

Van advies
tot nazorg

Logo Carpet Line

Topkwaliteit van
Hollandse bodem

Logo Carpet Line

Eigen
weverij

Logo Carpet Line

Snelle
levering