Altijd
de gewenste
afwerking

Randafwerking met band

Neem contact op

U of uw klant kiest een tapijt. Wij maken het op maat en werken de rand netjes af. De afwerking moet niet worden onderschat. Kleur, materiaal, vorm en randafwerking bepalen samen de uitstraling van het karpet.

Kwaliteit staat voorop!

Afwerken kan op verschillende manieren. Kiest u voor afwerking met een band? Dan is er keuze uit verschillende materialen, breedtes en afwerkmogelijkheden.

Een afwerking met band kiezen

Natuurlijk speelt de smaak van de eindgebruiker een belangrijke rol bij de keuze voor een randafwerking. Maar er zijn nog meer factoren om rekening mee te houden. Gaat het bijvoorbeeld om een binnen- of buitenkarpet? En hoe intensief wordt het karpet gebruikt, ofwel hoe duurzaam moet de randafwerking zijn?

Voor ons is alles mogelijk. Wel of niet geblindzoomd. Een of twee kleuren. Een enkele of dubbele border. Bandafwerking met een natuurlijk materiaal zoals katoen of leer. Of band met de luxueuze uitstraling van su├Ęde of chenille. We denken graag met u mee over de beste oplossing.

Vilten anti-slip onderlaag

Als extra optie kunnen wij het karpet voor u voorzien van een vilten anti-slip onderlaag. Daardoor blijft het karpet beter op zijn plek liggen. Ook beschermt het vilt de vloer tegen krassen.

Logo Carpet Line

Elke vorm en maat
karpet is mogelijk

Logo Carpet Line

Van advies
tot nazorg

Logo Carpet Line

Topkwaliteit van
Hollandse bodem

Logo Carpet Line

Eigen
weverij

Logo Carpet Line

Snelle
levering